Our Archive

Our Archive

Family Store Melaka > Promotion

🎉 3 Hari Mega Sale! Jangan Lewatkan Peluang Ini! 🎉⠀Dapatkan diskaun hebat untuk pelbagai jenis sayur-sayuran segar dan barangan rumah tangga! 🍋🥬🍤🐟⠀🛒 Tawaran Hebat Termasuk:⠀⭐ Sawi Jepun RM1.99/kg⭐ Udang Kecil RM21.99/kg⭐ Maggi Kari 5x79GM RM3.99/each⭐ Life Chili Sauce 1KG RM4.99/each⭐ Family Store Choco Malt 2KG RM23.99/each ⭐ Jasmine Basmathi King 5KG RM37.49/each⠀🗓 Tarikh Promosi:𝟑 𝐇𝐚𝐫𝐢 […]

Read More

🎉 Merayakan Hari Pekerja, Menghargai Usaha Kita! 🎉⠀❤ Sebagai tanda penghargaan , Family Store Melaka membawa kepada anda Tawaran Mewah yang menarik ini!⠀🛒 Barangan Terlaris Termasuk:⠀⭐ Broccoli RM1.99 / pcs⭐ Ikan Jenak RM19.99 / kg⭐ Ikan Siakap RM9.99 / kg⭐ Boneless Breast Chicken 2KG RM21.99 / pkt⭐ Blueberry 125g RM6.99 / box⭐ Kobis Bulat Cameron RM0.59 / […]

Read More

Jangan lepaskan peluang hebat ni untuk dapatkan Promo Hebat Minggu Super Jimat di Family Store Melaka! 🥰 🎉 Jom dapatkan jimat besar-besaran pada barangan pilihan untuk rumah dan keluarga anda! 🎉 🛒 𝐓𝐚𝐰𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐈𝐬𝐭𝐢𝐦𝐞𝐰𝐚 𝐓𝐞𝐫𝐦𝐚𝐬𝐮𝐤: ⭐ Ikan Siakap 400-500G RM5.99 / per ekor⭐ Kailan RM1.99 / kg⭐ Oren RM5.99 / 10 biji⭐ Lobak Merah RM1.99 / […]

Read More

🎉 Jualan Rahmah kembali lagi! 🎉⠀Datang beramai-ramai untuk mendapatkan barang keperluan harian dengan harga yang murah 🤗 Lebih penjimatan! Lebih berbaloi! 🛒⠀Jangan lupa ajak jiran-jiran dan kawan-kawan datang sekali! 😊⠀⭐ Ayam Segar RM5.99/ kg⭐ Ikan Sardin RM5.99/ kg⭐ Kara Santan 500ML RM4.49/ each⭐ Fuji Apple 10’s RM5.99/ box⭐ Jalen Kicap Manis 650ML RM4.99/ each⭐ Family […]

Read More

Raya semakin dekat, sesiapa yang nak stock up barang dapur boleh plan sekarang! 😍⠀Jom rancang persiapan raya anda dengan mengunjungi Family Store Melaka! 🤩⠀✨ Pelbagai pilihan makanan dan barang dapur untuk menyediakan hidangan Raya yang lazat!⠀✨ Harga istimewa untuk kuih Raya, minuman dan snek!⠀✨ Diskaun menarik untuk peralatan rumah⠀✨ Pelbagai pilihan tudung yang trendy!⠀🗓 Tarikh Promosi:𝟒 𝐇𝐚𝐫𝐢 […]

Read More

Tawaran Istimewa Ramadan masih ON! 🌙✨⠀Dapatkan pelbagai bahan makanan segar untuk masak sahur dan berbuka puasa dengan harga yang memang berbaloi! 🛒🍊🍇🥬🥕⠀⭐ Ikan Patin RM3.99/ per kg⭐ Ikan Siakap 400-500G RM6.59/ per ekor⭐ Blueberry 125G± RM7.99/ per box⭐ Fanta 1.75L (Mix) RM1.89/ each⭐ Family Store Paper Serviette 6x80G RM5.59/ each⭐ Family Store Dishwash 2L RM5.99/ […]

Read More

Selamat berpuasa semua! 🌙⠀Hujung minggu ni, jangan terlepas tawaran menarik dari Family Store Melaka! Semua barang keperluan untuk masak sahur dan buka puasa, ada kat sini! 🤩⠀Serbu Family Store Melaka sekarang! Grab semua barang keperluan dalam satu trip je. Senang, jimat masa, dan pastinya, jimat duit! ☺⠀⭐ Sotong Rendam RM12.99/ kg⭐ Ikan Keli RM4.99/ kg⭐ […]

Read More

Sekolah dah nak buka, korang mesti tengah cari persiapan sekolah kan? 💁‍♀️⠀Jom serbu Family Store Melaka sekarang! Dapatkan harga jimat untuk baju sekolah, beg, alat tulis, dan banyak lagi! 👔🎒📚📔✏️⠀Confirm anak-anak korang stylish dan back to school dengan semangat tinggi! 💁⠀Share dan tag tawaran ini kepada kawan-kawan yang juga ada anak sekolah ya! 😊⠀🗓 Tarikh […]

Read More

Get Ready untuk Bulan Ramadan! 🥳🎉⠀Family Store Melaka ada 𝐎𝐅𝐅𝐄𝐑 untuk semua keperluan korang masa bulan puasa ni! 😍 Dari bahan segar hingga barangan harian rumah, semua boleh didapatkan dengan harga 𝐉𝐈𝐌𝐀𝐓! 🤩⠀Mari kita buat persediaan untuk memulakan Bulan Ramadan dengan penuh semangat dan kegembiraan! ✨⠀⭐ Chicken Rib RM6.59/kg⭐ Ikan Siakap 700-900G RM11.99/kg⭐ Sotong Ring […]

Read More

Jualan Rahmah kembali lagi! 😍 Jom serbu cepat sebelum habis! 🎉🎉⠀Anda boleh dapatkan pelbagai produk segar dan barangan harian terpilih dengan harga yang lebih murah! 🥦🥚🥒🍊🍖🍚⠀Sementara stock masih ada. 🛒🤩⠀⭐ Ayam Segar RM6.49/ kg⭐ Ikan Sardin RM5.99/ kg⭐ Kara Santan 500ml RM4.45/ each⭐ Seri Murni Minyak Masak 5KG RM22.50/ each⭐ Telur Gred C RM9.29/ tray⭐ […]

Read More